Runde N.Z. 100 Emmer-Compascuum. Tel 0591-352574

Runde Zuidzijde Runde Noordzijde

Historie:

Slagerij Klaas Veenhoven is in 1982 gestart met een eigen slagerij in de wijk Emmermeer in Emmen.
Ongeveer vijf jaar later kwam er een tweede filiaal bij aan de Runde Zuidzijde in Emmer-Compascuum. (foto links)
Twee jaar later werd de slagerij in Emmermeer verkocht en ging alle aandacht uit naar de winkel in “eigen” dorp.
In Emmer-Compascuum werd de slagerij na drie jaar grondig verbouwd met een grotere gevel- en winkeloppervlakte.
In 1998 werd toch weer een tweede filiaal geopend, deze keer in de wijk Emmerhout in Emmen.
Door leegstand van een groot aantal zaken in die omgeving werd in 2003 besloten om daar te stoppen en tegelijkertijd te verhuizen van de Runde Zuidzijde naar de Runde Noordzijde (foto rechts) naast supermarkt C1000.
In die tijd zijn zoon Jouke met zijn vriendin Marja in de zaak opgenomen.

Voorkant Winkel

Niewe stijl:

Na ruim 10 jaar het logo van de ambachtelijke slager te hebben gevoerd vonden wij in januari 2012 dat het tijd werd voor een nieuwe uitstraling van onze winkel.
Wij zijn opzoek gegaan naar een formule met uitstraling en goede professionele ondersteuning.
Na een half jaar lang oriŽnteren hebben wij de knoop doorgehakt en gekozen voor “De Zaak Vol Smaak” en zijn halverwege augustus begonnen om de winkel in zijn nieuwe jasje te steken.

Na een kleine maand verbouwen zit de winkel in zijn nieuwe jasje, en zijn wij weer helemaal van deze tijd!

Personeel

Ons team:

Slagerij Veenhoven werkt met een vast team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.
In de winkel kunt u hen altijd aanspreken voor advies of tips.
Van links naar rechts:

Marja, Janine, Jouke, Roelie, Ina, Klaas.

Worst en vleeswaren

Een groot gedeelte van onze worstsoorten wordt in onze werkplaats gefabriceerd. Wij maken verschillende soorten ouderwets gekruide droge metworsten, diverse soorten leverworst, verse worst, sausijsjes, zoutloze producten, grillworst met en zonder ham en kaas, rookworst enz. Allemaal volgens traditie en jaren lange ervaring, alle ingrediŽnten worden nauwkeurig afgewogen zodat u als consument altijd het zelfde stukje vlees op tafel kunt zetten.
Ook wordt een groot gedeelte van de vleeswaren bij ons in het bedrijf gemaakt, zoals runderrookvlees, gebraden rollade, zeeuwsspek, ontbijtspek en natuurlijk ouderwetse schenke. Wij besteden een hoop aandacht aan het streven naar de juiste kwaliteit zodat wij u als consument ook een constante en vooral een eerlijk product kunnen bieden

Boeuf d’Or Rundvlees

Sinds het begin van de introductie van het Boeuf d’Or concept hebben wij dit rundvlees in ons assortiment onze kalfs, rund en varkensvlees leverancier Poel en Kamps heeft een speciale keten van Frankrijk naar Nederland voor de hoogwaardige kwaliteit van Boeuf d’Or rundvlees opgezet. De Blonde d’Aquitaine-runderen voldoen aan speciale eisen op gebied van afkomst, gezondheid, welzijn, slachting en verwerking. Het levert daardoor de meest volle smaak en kwaliteit.
De Boeuf d’Or-runderen worden geboren in het bergachtige Frankrijk of in Nederland. Bij geboorte in Frankrijk gaan ze vervolgens via speciaal diervriendelijk transport als kalf naar boerderijen van erkende vleesveehouders in Nederland. Wat betreft lichtvoorziening, ruimte, ventilatie en drinkwater gelden er zeer strenge huisvestingseisen. De Boeuf d’Or-houders verschaffen de dieren echter nog meer luxe door deze voorzieningen verder te optimaliseren. De toprunderen leven stressvrij in extra ruime hokken op stro en krijgen een hoogwaardig voederrantsoen.
Uiteindelijk krijgt u uw stukje Boeuf d’Or op het bord via een speciale Boeuf d’Or-slager. De organisatie Poel en Kamps bewaakt constant de hele keten van de rundvleesproductie. “Van begin- tot eindproduct onderscheiden we ons met dit project".
Boeuf d’Or vlees garandeert een zeer constante kwaliteit. Altijd even mager en mals rundvlees, streng gecontroleerd op verboden groeistimulerende middelen. Zo krijgt u altijd een veilig en vertrouwd stukje vlees op uw bord. Makkelijk te bereiden, zeldzaam van smaak en toch gevarieerd in presentatie. Zoals gezegd: rundvlees met een gouden randje…………….  

[Home] [Onze Winkel] [Specialiteiten] [Folders] [Contact]