Runde N.Z. 100 Emmer-Compascuum. Tel 0591-352574

Al sinds het begin van ons bestaan hebben wij al geprobeerd ons te onderscheiden als het gaat om het leveren van Barbecue – Hapjesschotels – Gourmet – Steengrill – Fondue en Salades. In de loop van de jaren hebben wij onze expertise steeds verder uitgebreid, steeds een breder assortiment gemaakt met veel meer variatie aan keuze en soorten vlees.
Omdat de vraag naar koude en/of warme buffetten ook steeds meer op ons pad kwam te liggen, hebben wij daar dan ook niet lang mee gewacht om daar alle nodige apparatuur voor aan te schaffen en ons op dat gebied ook te gaan specialiseren.
Om u een goede indruk te kunnen geven van wat wij u zoal te bieden hebben kunt u op deze pagina een overzicht vinden van onze specialiteiten .
Of het nu gaat om een kwalitatief lekker stukje vlees, salades, kleine of grote compleet verzorgde barbecuepartijen, een boeren hapjesschaal voor 4 personen, bij ons is alles mogelijk.

Swiss Diamond pannen:

U waant zich een heuse chef-kok, als u werkt met Swiss Diamond kookgerei. Deze elegant en ergonomisch vormgegeven pannen kenmerken zich door een perfecte warmtegeleiding en anti-aanbakcoating. Hierin zijn namelijk diamantkristallen verwerkt.

Al het kookgerei van Swiss Diamond is voorzien van een gepatenteerde, onverwoestbare hightech coating met unieke antikleef eigenschappen, waarop wij levenslange garantie geven namens Swiss Diamond!

Slagerij Veenhoven is dealer van Swiss Diamond pannen. Kom langs en bekijk deze geweldige pannen.

 

[Home] [Onze Winkel] [Specialiteiten] [Folders] [Contact]